Båtplasser til salgs

Nå er det snart mulighet for å kjøpe båtplass igjen i Nedstrand. Vi har inne en søknad om økt antall båtplasser og kan derfor innen noen uker tilby til lavere pris når vi får økt antall plasser og vi kan starte salget. Anlegget har de største bølgedempere fra Wee Marina og tilbyr snart inntil 8 plasser for salg i år inne i anlegget, ferdig til bruk med 7 m uteriggere. Øvrige plasser er satt av til besøksplasser til klatreparken. Vi ønsker å prioritere lokale hytte-/huseiere i første omgang pga de begrensede antall plassene.

Noen er allerede reservert og vi har ikke så mange plasser for salg i denne omgang. Det å har  vist seg at kjøp av en båtplass er en meget god investering ettersom det bygges for få båtplasser pga. begrenset plass og ikke minst restriktiv strandsone politikk i Norge. Også de fleste som har hus eller hytte i området vil oftest ønske å ha en båtplass tilknyttet sin eiendom da det som oftest representerer en stor merverdi.

Småbåthavnen/marinaen er planlagt gradvis utbygget og tilbyr nå altså inntil 8 båtplasser til salgs. Vi vil i løpet av juni-august få lagt ned el- og vann og dermed også vannposter, tilkoblingspunkter for strøm, parkeringsplasser, en liten “sosial-sone” med benker like ved marinaen og sløyebenker for brukerne ved naustet osv. I senere byggetrinn er det også planlagt sanitæranlegg og båtopptrekk. I dag er det båtopptrekk 5 minutt unna med bil, samt tilgjengelig naust med redskapsboder for de første 6 som kjøper båtplass.

Standard båtplass har en bredde på 3 meter mellom 7 meter lange utriggere. Eventuell utvidelse av båtplassens størrelse kan justeres. Såfremt det foreligger tilstrekkelig interesse, vil Nedstrand Fjordmarina AS oppføre en felles sjøbod på marinaområdet innen 1. juli 2022, som båtplasshaverne får disponere i fellesskap med ett låsbart skap til hver med et areal på ca. 1.0 m2. Pr i dag har vi 8 boder til disposisjon og kan utvide med flere om interesse for det, men de holdes av til de første båtkjøperne i første omgang.

Prisen for båtplassen fra NOK 140.000,-

Få tilsendt prospekt og salgsoppgave

Fyll ut din kontakt informasjon og du vil automatisk få tilsendt prospekt og salgsoppgave på mail.
Ønsker du direkte kontakt med selger “Nedstrand Fjordmarina AS” ta kontakt på epost esalvese@online.no eller telefon 958 68 388

Meny