Kjøpsvilkår
Kjøpsvilkårene gjelder for leie av båtplass fra Nedstrand Adventure AS til privatpersoner. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Dersom du er under 18 år kan du ikke handle i nettbutikken. Men du kan få en myndig, for eksempel en foresatt, til å gjøre en handel for deg. Vi leverer kun varer til Norge. Forbrukerkjøp er regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven og vi refererer til disse lovene dersom du ønsker mer informasjon om dine plikter og rettigheter ved kjøp.

Parter
Selger, Nedstrand Fjordmarina (Nedstrand Adventure AS) heretter beskrevet vi eller oss. Kjøper, privatperson som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir heretter beskrevet du, deg, din eller ditt.

Ordrevilkår
Din ordre er bindende når den er registrert hos oss. Vi er bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på en annen måte. Du har rett til annullere kjøp i henhold til loven om angrerett, les mer om retur her. Etter at vi har mottatt din ordre, vil vi bekrefte bestillingen og sende deg en ordrebekreftelse. Les gjennom ordrebekreftelsen og undersøk om den stemmer med bestillingen din. Avvik mellom din opprinnelige bestilling og ordrebekreftelsen vil anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan takke ja eller takke nei til. Du kan også gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling dersom denne er i samsvar med det vi ga tilbud om.

Kan jeg tilføye ekstra varer på min ordre?
Vi kan av sikkerhetsmessige årsaker ikke øke det beløpet som du har handlet for. Ønsker du å kjøpe flere varer, eller forlenge leien, kan du gjerne foreta en ny bestilling eller kontakte oss.

Avvik
Vi vil til enhver tid kvalitetssikre informasjon om våre utleie-produkter. Likevel tar vi forbehold om feilbeskrivelser/skrivefeil/prisfeil i nettbutikken, noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i nettbutikken vår, markedsføring eller på annen måte. Bilder brukt på sidene våre kan være illustrative og derfor avvike fra varens faktiske utseende. Vi forbeholder også retten til å kansellere en bestilling i sin helhet eller deler av dens innhold dersom det er fullt og vi ikke har plass eller ved ekspedering viser seg å ha en feil som er av en slik vesentlig grad at kunden burde vært klar over det.

Priser og betaling
Alle priser er inkludert merverdiavgift, skatter og avgifter. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil fra vår side, kan vi ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Du kan velge mellom å betale med bank-, kredittkort eller Vipps. Ved betaling gjennom Vipps gjelder Viåås sine regler og betingelser. Når du bruker kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet innen 1-3 dager.
Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Nedstrand Adventure AS
Org nr. 999 156 614
Hinderåvåg 208, 5560 Nedstrand

Meny